Setmanari especialitzat que la CNT va publicar entre 1937 i 1938. Té format de diari i una extensió inicial de 4 pàgines, que en poc temps s’amplià a 8. Una de les seves singularitats principals és que, a diferència de moltes publicacions del moment, la guerra no és el tema central.
El públic al que va dirigit és la pagesia. Podem dividir els continguts entre informacions d’actualitat (política agrària, en la qual les col·lectivitats i la legislació de la Generalitat al respecte són de suma importància; situació del camperolat; o congressos i activitats que organitza el sindicat) i articles tècnics, on es parla de temes com ara prevenció de plagues, nous cultius com la soja, espècies de gallina, o s’ofereixen consells per cuidar aviram i conills o escollir el millor adob.
Una de les seccions més actives i que planteja qüestions força especialitzades és el consultori. Els lectors també participen a “Hablan los pueblos” on es reben articles o cartes, sovint sobre l’experiència col·lectivista.
Campo presenta l’agricultura com una indústria moderna i productiva i, alhora, una forma de vida que gràcies a la revolució ha millorat molt. Així, la sèrie de reportatges sobre col·lectivitats d’arreu de Catalunya i sobre escoles rurals que basen el model en l’Escola Moderna mostren l’aspecte més social. Aquestes peces periodístiques sempre inclouen reportatges fotogràfics, la majoria realitzats per la nissaga Pérez de Rozas.